ActueelMagazine BUS

10 februari 2020

Het magazine BUS laat de meest recente en de komende ontwikkelingen zien in ons openbaar busvervoer in Groningen en Drenthe. Het magazine wordt in de week van 10 februari huis-aan-huis verspreid in Groningen en Drenthe.

BUS is een nieuw magazine en van het OV-bureau Groningen Drenthe waarin we u meenemen in de meest recente en de komende ontwikkelingen in ons openbaar busvervoer. Het magazine BUS wordt in de week van 10 februari huis-aan-huis verspreid in Groningen en Drenthe

Duurzaamheid, data en gemak staan centraal in onze toekomstvisie. En met de start van de nieuwe concessie in Groningen en Drenthe hebben we grote stappen gezet op deze gebieden. Een heel zichtbaar voorbeeld hiervan is dat sinds december 2019 de grootste zero emissie busvloot van Europa in Groningen en Drenthe rijdt! Maar we doen nog veel meer. De komende jaren gaan we onze ambitie stap voor stap verder invulling geven.

Benieuwd? U kunt het magazine hier inkijken.

Wilt u exemplaren van BUS ontvangen? Dan kunt u deze aanvragen via communicatie@ovbureau.nl onder vermelding van uw naam, het aantal en het afleveradres. Wij sturen ze dan toe.

Cover Magazine BUS